EEN HOUTEN VLONDER ZONDER SCHROEVEN

 
Ga dan aan de slag met clip JuAn. Clip JuAn is een innovatief en uniek bevestigingssysteem voor buitenterrassen van diverse houtsoorten. Met de handige clips leg je snel en eenvoudig je vlonder aan. Net zo makkelijk als een ‘kliklaminaat’ is dit voor elke doe-het-zelver een makkelijk project.

 

Nieuw: klik = klaar houten vlonders

Testen tonen aan dat een houten vlonder aanleggen met clip JuAn tot 70% arbeidsbesparing oplevert! Het klik-en-klaar systeem is snel, efficiënt en bovenal onzichtbaar. De eenvoudige clips zijn op handige strips te koop in de bouwmarkt of bestel ze direct hier.

 
1115

TIPS VOOR HET LEGGEN VAN VLONDERS

 
  • Bestel de handige clip JuAn strips
  • Zorg voor voldoende terrasdragers
  • Kies het houtsoort
  • Zorg voor afdekplanken en onderbalken
  • Indien kans op onkruid: gebruik antiworteldoek onder de planken
 

INTRUCTIES VOOR HET LEGGEN VAN EEN VLONDER MET CLIP JUAN

 

ASSORTIMENT

 

Clip JuAn strips

674

De handige strips van clip JuAn bevestigt u in de atypische zones, bijvoorbeeld ronde uitsnijdingen of hoeken van de vlonderplanken. De strips zijn vrij aan te brengen in geval van hele specifieke afstanden en/of vormen.

Terrasdragers

676
Stel snel en eenvoudig uw terras van 30mm tot 190mm. De terrasdrager corrigeert oneffenheden. Installeren, op hoogte draaien en klaar. De eenvoudige montage en juiste hoogte zorgen voor optimale ventilatie tussen vlonder en grond.

Stabila

675
Dit is een gewolmaniseerde onderregel welke vooraf is voorzien van de clip JuAn en beschikbaar is in verschillende diktes. Het leggen van een terras gaat nu nog eenvoudiger en de tijdswinst is enorm.

Hout & composiet vlonderplanken

Wij gebruiken duurzame houtsoorten met het PEFC™ certificaat. PEFC™ is het wereldwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden. Op de houten vlonderplanken zit tussen de 5 en 10 jaar garantie. Dit betekent een bijna levenslang perfect klikterras.
 
Innovatief en succesvolle introductie
De clip JuAn heeft een officiële validatie, afgegeven door het Institut technologique FCBA in Bordeaux, dat gespecialiseerd is in onderzoek naar het toepassen van hout. Door diverse testen is clip JuAn officieel goedgekeurd en toont daarmee bewezen kwaliteit. Na de introductie in 2014 bewijzen de resultaten van mooie klikterrassen het succe
s.
616
 

MEER DAN 700.000m2 TERRAS

 
Van een balkon tot een houten vlonder bij een zwembad. Van veranda tot buitenkeuken. Houten vlonders met clip JuAn leg je sneller dan elke andere vlonder of houten terras.

Dankzij clip JuAn vlonder:

  • Geen schroeven
  • Geen last van werkende planken
  • Ook composiet mogelijk
 
NIEUW OP DE MARKT IN NEDERLAND & BELGIE. Nu te koop bij diverse bouwmarkten!