NIEUW: EEN KLIKBAAR HOUTEN TERRAS AANLEGGEN

 
Een houten vlonder of terras brengt een warme sfeer in uw tuin. Een houten vlonder rond een zwembad is comfortabeler dan koude bestrating. En met een clip JuAn klikbaar terras is het aanleggen van een houten terras nog sneller klaar!

Bij de aanleg van een houten terras of vlonder denkt u al snel aan de tegelvlonder– een klant en klare houten tuintegel van 50×50 cm of 100×100 cm. Of aan vlonderplanken welke beschikbaar zijn in hardhout, vurenhout of composiet. Nieuw zijn nu de clip JuAn vlonders… deze vlonderplanken hebben groeven waarin de clip JuAn wordt geklikt.

 
1124

KIES EEN HOUTSOORT OF COMPOSIET VOOR HET TERRAS

 
De kwaliteit en duurzaamheid van een houten terras worden bepaald door het gekozen houtsoort, gevolgd door de dikte en constructie. Ons assortiment bevat de volgende houtsoorten:
  • Douglas vlonderplanken
  • Thermo Essen vlonderplanken
  • Thermo Grenen vlonderplanken
  • Composiet vlonderplanken
Elke vlonderplank heeft een handige groef waarmee hij snel in het kliksysteem wordt geplaatst. Wilt u een onderhoudsvrij terras, kies dan composiet.
 

INTRUCTIES VOOR HET LEGGEN VAN EEN HOUTEN TERRAS MET CLIP JUAN

 

TIPS VOOR UW HOUTEN TERRAS

 
554
 

Tip 1: Geen schroeven nodig

De clip JuAn is volledig onzichtbaar en er wordt niet in de terrasplanken geboord. Dus geen splinters en zichtbare schroeven die gaan roesten.

1163
 

Tip 2: Langere levensduur: 40% minder werking van het hout

De handige bevestiging van onderaf en de groeven aan de onderkant verminderen de werking van het hout met 40%.

Veerkracht van de clip vangt de verdere werking van het hout op. Dit geeft een veel langere levensduur van je terras.

555
 

Tip 3: Minder spanning in het hout

De groeven in het terrasdeel die nodig zijn voor het plaatsen van de clip JuAn fungeren als “ontstressers” en het verminderen van de spanning in het hout. Normaal kent hout spanning wat zich kan vertalen in het zogenaamde torderen van hout. Clip JuAn lost dit op.

553
 

Tip 4: Voldoende ventilatie voorkomt rotten

De dikte van 5mm in de clip JuAn strips en clips voorkomt contact tussen tegel en terras. Dit zorgt voor een optimale ventilatie. Resultaat: schimmels krijgen geen kans en het terras blijft langer in goede conditie. Bekijk onze houtsoorten.

 
Bestel direct uw vlonderplanken. Koop clip JuAn strips, onderregels en bijbehorende vlonderplanken voor uw buitenterras online of in een bouwmarkt in de buurt.
 
336
 

MEER DAN 700.000m2 TERRAS

 
Van een balkon tot een houten vlonder bij een zwembad. Van veranda tot buitenkeuken. Houten vlonders met clip JuAn leg je sneller dan elke andere vlonder of houten terras.

Dankzij clip JuAn vlonder:

  • Geen schroeven
  • Geen last van werkende planken
  • Ook composiet mogelijk
 
NIEUW OP DE MARKT IN NEDERLAND & BELGIE. Nu te koop bij diverse bouwmarkten!