HET KLIKTERRAS ZONDER SCHROEVEN

 
Clip JuAn is een innovatief en uniek bevestigingssysteem voor buitenterrassen van diverse houtsoorten. Dit resulteert in een mooi design klikterras met perfecte afwerking en zonder zichtbare schroeven.

 

Met het klik = klaar terras bespaar je tijd
Testen tonen aan dat een terras aanleggen met clip JuAn tot 70% arbeidsbesparing oplevert! Het klik-en-klaar systeem is snel, efficiënt en bovenal onzichtbaar. De eenvoudige clips zijn op handige strips te koop in de bouwmarkt of bestel ze direct hier.

 
1115

ASSORTIMENT

 
Clip JuAn is een innovatief en uniek bevestigingssysteem voor buitenterrassen van diverse houtsoorten. Dit resulteert in een mooi design klikterras met perfecte afwerking en zonder zichtbare schroeven.

Clip JuAn clips strips

674
De clip JuAn strips bevestig je in de atypische zones, bijvoorbeeld rond uitsnijdingen of hoeken. De clip JuAn strips zijn vrij aan te brengen in geval van hele specifieke afstanden en/of vormen.

Terrasdragers

676
De terrasdrager is trapsgewijs verstelbaar en kan oneffenheden corrigeren. Installeren, op hoogte draaien en klaar. De eenvoudige montage zorgt voor de juiste hoogte van het terras en optimale ventilatie tussen terras en grond, waardoor schimmelvorming voorkomen wordt. Stel uw terras van 30mm tot 190mm.

Stabila

675
Dit is een gewolmaniseerde onderregel welke vooraf is voorzien van de clip JuAn en beschikbaar is in verschillende diktes. Het leggen van een terras gaat nu nog eenvoudiger en de tijdswinst is enorm.

Hout & composiet vlonderplanken

Wij gebruiken duurzame houtsoorten met het PEFC™ certificaat. PEFC™ is het wereldwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden. Op de houten vlonderplanken zit tussen de 5 en 10 jaar garantie. Dit betekent een bijna levenslang perfect klikterras.
 
Innovatief en succesvolle introductie
De clip JuAn heeft een officiële validatie, afgegeven door het Institut technologique FCBA in Bordeaux, dat gespecialiseerd is in onderzoek naar het toepassen van hout. Door diverse testen is clip JuAn officieel goedgekeurd en toont daarmee bewezen kwaliteit. Na de introductie in 2014 bewijzen de resultaten van mooie klikterrassen het succe
s.
616

ALLE VOORDELEN

 
  • Bespaar tijd! Het gemak en de snelheid zijn weergaloos
  • Onzichtbare bevestiging voor een klikterras
  • Geen schroeven, dus geen roestplekken
  • Niet boren of vrezen, dus geen splinters!
  • Planken liggen direct strak en recht
 

Bekijk de intructievideo

 
NIEUW OP DE MARKT IN NEDERLAND & BELGIE. Nu te koop bij diverse bouwmarkten!