INTRUCTIES VOOR TERRAS LEGGEN

 
Een terras van houten vlonderplanken is een goed alternatief voor tegels. Een terras van houten vlonderplanken is minder zwaar en heeft een natuurlijke uitstraling. Onze composiet vlonderplanken zijn duurzaam, praktisch in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk.
 

GEREEDSCHAP

 
1187

BEKIJK DIRECT DE INSTRUCTIEVIDEO

 
 

WAT HEEFT U NODIG VOOR EEN TERRAS VAN VLONDERPLANKEN?

 

Clip JuAn strips

674

De handige strips van clip JuAn bevestigt u in de atypische zones, bijvoorbeeld ronde uitsnijdingen of hoeken van de vlonderplanken. De strips zijn vrij aan te brengen in geval van hele specifieke afstanden en/of vormen.

Terrasdragers

676
Stel snel en eenvoudig uw terras van 30mm tot 190mm. De terrasdrager corrigeert oneffenheden. Installeren, op hoogte draaien en klaar. De eenvoudige montage en juiste hoogte zorgen voor optimale ventilatie tussen vlonder en grond.

Stabila

675
Dit is een gewolmaniseerde onderregel welke vooraf is voorzien van de clip JuAn en beschikbaar is in verschillende diktes. Het leggen van een terras gaat nu nog eenvoudiger en de tijdswinst is enorm.

Vlonderplanken

1122
Kies uit de speciale selectie populaire vlonderplanken:

En denk ook direct aan passende afwerklijsten.

Stappenplan: zo leg jij snel je terras van vlonderplanken aan!

 
1189
Stap 1: Schroef de clip JuAn strip op de regel, zorg dat het einde van de strip gelijk ligt aan het einde van de regel.
1190
Stap 2: Koppel de volgende strip, zoals aangeven op de tekening, en maak deze vast. Herhaal dit totdat de regel volledig is voorzien van de benodigde strips. Knip de overige lengte van de strip af!
1192
Stap 3: Plaats de regels met gemonteerde strips met de juiste onderlinge hardafstand (hout 50cm en composiet 40cm) en zorg dat deze waterpas liggen met een afschot van 1 cm per meter.
1193
Stap 4: Zorg dat de clips in één lijn liggen zoals afgebeeld!
1194
Stap 5a: Gebruik een dubbele regel bij vlonderplanken van composiet daar waar de kopse kanten van de delen samenkomen (zie tekening)!
1195
Stap 6: Begin nu met het plaatsen van de vlonderplanken door een simpele klik.
1196
Stap 7: Zorg voor een nette afwerking van uw vlonder of terras tegen een muur, waarbij u geen hele vlonderplank kunt gebruiken (zie tekening voor de oplossing).
1197
Stap 8: Werk uw vlonder of houten terras af met afwerklatten.

Veeg uw vlonder aan en zorg dat alle vlonderplanken schoon zijn. Zet meubels neer en geniet direct van een schitterend terras.

 

ZELF EEN TERRAS VAN VLONDERPLANKEN LEGGEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

 
Koop clip JuAn strips, onderregels en bijbehorende vlonderplanken voor uw buitenterras in onze webshop of in een bouwmarkt in de buurt.
 
 

MEER DAN 700.000m2 TERRAS

 
Van een van een groot terras van vlonderplanken tot een klein balkon. Vlonders en terrassen met clip JuAn leg je sneller dan elke andere methode van terras leggen.

Dankzij clip JuAn vlonder:

  • Geen schroeven
  • Geen last van werkende planken
  • Ook composiet mogelijk
 
NIEUW OP DE MARKT IN NEDERLAND & BELGIE. Nu te koop bij diverse bouwmarkten!