Zomer tuintrends 2015

Tuintrends zomer 2015

De zomer komt er aan… de temperatuur loopt op en brengen steeds langere avonden door in de tuin of op het balkon. Maar voldoet uw tuin al aan de zomerse tuintrends van 2015? Hout, water en vuur zijn de drie grootste tuintrends voor de zomer van 2015.

 

Tuintrend 2015 - houten vlonderTuintrend 1: Hout

Een complete veranda, loungebank of zithoek zijn opvallende elementen van hout. Met kussens, potten en andere decoratie materialen voegt u een kleurrijke en persoonlijke stijl toe. Maar dit jaars favoriet is een houten vlonderterras. De warme uitstraling van hout geeft een rustig effect. Kies bij voorkeur voor ons FCS hout, de warme houten Douglas vlonderplanken of de Thermo Grenen vlonderplanken. Hout is natuurlijk een duurzame keuze voor uw tuin.Tuintrend 2015 waterTuintrend 2: Water

Water is een tweede tuintrend. Het zorgt voor sfeer en rust in de tuin. Het levendige en speelse gevoel van water, geeft uw tuin een nieuwe dimensie. Een vijver, zwembad, waterschaal, watersteen of een halve regenton als minivijver zijn mooie oplossingen. Water combineert perfect met een houten vlonder ernaast. Praktisch en warme, want wie zit er niet graag aan het water?Vuur houten veranda 2015 zomer trendsTuintrend 3: Vuur!

De zomer van 2015 blijft warm warm met vuur in de tuin. Deze tuintrend laait sinds een aantal jaar op in de vorm van vuurschalen en potkachels op het terras. Of zelfs een stenen open haard of pizzaoven ingebouwd onder een houten veranda is heel populair. Voor elke tuin en voor elk budget zijn er genoeg alternatieven. En voor iedereen met een balkon of kleine kinderen: ouderwetse grote kaarsen in windlichten zijn veilige alternatieven.

Haal de zomer in uw tuin!

Met deze trends komt de zomer van 2015 steeds dichterbij. Overweegt u een zomerse vlonder in uw tuin? Kijk dan naar de meest innovatieve vlonder van 2015: clip JuAn. Met een eenvoudige klik legt u snel een vlonder zelf aan. Met keuze uit vier mooie houtsoorten voor uw vlonderplanken. Bekijk de instructievideo en ga komend weekend nog aan de slag.